Cégünk 2019. év nyarán a Pénzügyminisztérium által támogatott „Mikro-, kis-, és középvállalkozások telephelyfeltételeinek javítása Pest megye területén” című, PM_KKVTELEP_2018 kódjelű pályázaton 55%-os támogatási intenzitás mellett, 76.995.193.- forint vissza nem térítendő támogatást nyert, telephely fejlesztésre.

A beruházás célja, a vállalkozás saját tulajdonú, szigetszentmiklósi telephelyén egy korszerű épületkomplexum létrehozása, egy meglévő épület átalakításával, bővítésével. A létesítendő új épület a tervek szerint magába foglal egy, a jelenlegi építőipari technológiák, anyagok széles spektrumát felsorakoztató bemutatótermet, a tervezési, kivitelezési, valamint jogszabályi megfelelést segítő és pénzügyi tevékenység adminisztratív feladatainak ellátását szolgáló irodákat, illetve tárgyalótermet.

A támogatott tevékenység magába foglalja a meglévő épület átalakítását, bővítését, a szükséges épületgépészeti, valamint épületenergetikai fejlesztések megvalósítását, továbbá telekhatáron belül a parkolók és utak kialakítását.

A projekt megvalósításának kezdő időpontja: 2019.09.02.
A befejezés tervezett időpontja: 2021. 04.20.

Telephely fejlesztés