Építünk, szépítünk, szigetelünk!

Telephely fejlesztés a Kisép-General Kft.-nél
PM_KKVTELEP_2018/42

Cégünk 2019. év nyarán a Pénzügyminisztérium által támogatott „Mikro-, kis-, és középvállalkozások telephelyfeltételeinek javítása Pest megye területén” című, PM_KKVTELEP_2018 kódjelű pályázaton 55%-os támogatási intenzitás mellett, 76.995.193.- forint vissza nem térítendő támogatást nyert, telephely fejlesztésre.
A 2019.09.02-án megkezdett beruházás célja az volt, hogy a vállalkozás saját tulajdonú, szigetszentmiklósi telephelyén (2310 Szigetszentmiklós, Csepeli út 1699/5) egy korszerű épületkomplexum jöjjön létre, egy meglévő épület átalakításával, bővítésével.
A kivitelezés – amelyre a  kialakult járványügyi helyzet, a munkaerő korlátozott rendelkezésre állásával, az anyagok beszerezhetőségének időszakosságával, és azok árainak drasztikus emelkedésével, kifejtette negatív hatásait –  2021. június 23-án sikeresen lezárult.
A felépült épületegyüttes magába foglal egy, a jelenlegi építőipari technológiák, anyagok széles spektrumát felsorakoztató bemutatótermet, a tervezési, kivitelezési, valamint jogszabályi megfelelést segítő és pénzügyi tevékenység adminisztratív feladatainak ellátását szolgáló irodákat, tárgyalótermet, valamint raktárhelyiségeket.
A támogatott tevékenység során a meglévő épület átalakítása, bővítése, a szükséges épületgépészeti, valamint épületenergetikai fejlesztések megvalósítása, továbbá telekhatáron belül a parkolók és utak kialakítása történt.

Telephely fejlesztés